Om oss

Dataliner Norge AS er et heleiet norsk selskap som ledes av Borge Wangerud, som har 45 års erfaring fra bransjen. Dataliner er distributør i Norge for GYS sveiseprodukter, og bilreparasjons utstyr fra Dataliner AB. Sveisemaskiner og oppretterutstyr

Borge Wangerud startet Dataliner Norge AS i 2008, og med sin lange erfaring innen sveisefaget, er han godt kjent i bilbransjen og har et nært samarbeid med Dataliner AB - en av verdens fremste produsenter av produkter for oppretting og måling av kollisjonsskadede kjøretøyer. Blant produktene finnes ulike modeller av benker, målesystemer og tilbehør. Dataliner utfører også regelmessige målinger av bilene. Disse målingene selges som et CD-abonnement og inneholder i dag mer enn 6.000 oppmålte biler. Dataliner har produsert oppretterbenker, målesystemer og tilbehør siden tidlig på 70-tallet.

Dataliner Norge AS er også distributør for en rekke utenlandske produsenter, spesielt fra GYS fra Frankrike, som er Europas største sveiseprodusent mot oppretterverksteder. I tillegg er vi distributør for Rodac International i Norge.
Produkter:
GYS sveisemaskiner. Sveiseutstyr. Dataliner rettebenker og oppretterutstyr. Måleutstyr og tilbehør.
Rodac verktøy.

Dataliner Norge AS

Postadresse:
Løkkevegen 12, 2260 Kirkenær
Vareadresse:
Meierivegen 2, 2260 Kirkenær

Tel: 62944200
Mobil: 90041047
E-post: info@dataliner.no